این تحلیل رو قبول دارین؟یا به نظرتون جوسازی و بزرگنمایی میاد؟
“سالها پیش.. هواپیمای حامل فرماندهان ارتش و سپاه! در ۲۶ خرداد ۱۳۷۳ در کوه های کرکس سقوط کردند و ۶۶ تن از ارشد ترین فرماندهان سپاه و ارتش به شهادت رسیدند!!
خب همه حواسها به این جمع شد که چی شد که تمام فرماندهان با هم امدند.. چی شد که فرماندهان ارتش و سپاه چرا همه با هم امدند و چرا سرهنگ عزیز جعفری ( فرمانده امروزی سپاه) محسن رضایی.. و بعضی از فرماندهان گوش بفرمان در اخرین لحظات ماموریتشان تمدید شد!! و سوار این هواپیما نشدند!!
همه حواسها اونطرف بود که چهار روز, بعد اتفاق دیگری افتاد.. عاشورا بود.. ۳۰ خرداد سال ۱۳۷۳ بود.. حرم امام رضا بود. .. و یک انفجار بزرگ که ۸۶ نفر کشته شدند و دویست نفر مجروح!!
همه حواسها از سقوط هواپیمای حامل فرماندهان به انفجار حرم امام رضا در روز عاشورا معطوف شد و ماجرای سقوط هواپیما معلوم نشد که چی شد!!
پنج سال بعد تیر ماه سال ۱۳۷۸ بعد از دستگیری اعضای سازمان وزارت اطلاعات سعید امامی اعتراف کرد که انفجار حرم امام رضا دستوری بود برای انحراف افکار عمومی از سقوط هواپیمای ارتش و سپاه!
حال بعد از مرگ رفسنجانی.. افکار عمومی شاید باید منحرف میشد..
پرونده ساختمان پلاسکو را در ذهنتان مفتوح نگه دارید و مقارن بودن آن با مرگ اقای رفسنجانی!!
شاید در آینده چیزهای شنیدیم و عیان شد که باید به این اتفاقات اضافه شوند.. یادمان باشد که قبلا از مرگ و شهادت مردمان بیگناه این کشور برای انحراف افکار عمومی استفاده شده است!!
از اینگونه اتفااقات که باید با اتفاق دیگری بفراموشی سپرده می شدند زیادند که بعنوان مثال نیز می شود از انفجار قطار نیشابور در روز ۲۹ بهمن سال ۱۳۸۲که در آن ۳۲۰ نفر کشته و ۴۶۰ نفر زخمی شدند و اتفاقات بعد از آن یاد برد.
گاهی نیز وقتی مردم درگیر اتفاق وحشتناکی مانند پلاسکوهستند بالاترین مقامات کشوری از وقت و شلوغی استفاده کرده و به اقدامات غیر قانونی خود جامه عمل می پوشانند، مانند انتصاب غیرقانونی علی اکبر ولایتی به ریاست هیأت مؤسس دانشگاه آزاد”
به نظرم خیلی منطقی نمیاد. حجم انفجار مشهد بسیار بزرگتر از حادثه هواپیمایی سپاه بودو این در حالیه که سپاه اون قدر منفوره که مردم ایران با این حافظه ضعیفشون احتیاجی به اون اتفاق بزرگ برای فراموش کردنش نداشتن. و کلا این حکومت اون قدر وقیح شده که دیگه نه تنها از حافظه ملت نمیترسه بلکه خودش را ملزم به ارایه جوابها و دلایل منطقی هم نمیبینه. به نظر من در قضیه پلاسکو اون قدر که ملت ایران را احمق فرض کردن و جوابهای مضحک و تکذیبهای خجالت آور داشتن اگر کسی از ملت ایران میترسید الان باید یه فاجعه دیگه درست میشد تا مردم این حجم از احمق فرض شدنشان را فراموش کنند . اما همانطور که میبینین نه مسیولین براشون مهمه که ملت چی فکر میکنند و چیکار ممکنه بکنند و نه مردم پوست کلفت شده ما به روی مبارکشون میارن که شعورشان در حد شعور جلبکها انگاشته شده. به نظرم این تحلیل و تحلیلهایی از این دست برای جوامعی کاربرد داره که مردم سفت و سخت از دولت حساب پس میگیرن و دولت هم حداقل تا یه جایی از برخوردها و عکس العمل های ملتش بترسه. ببخشید که طولانی شد
[پاسخ]
باهاتون موافقم…متاسفانه توکشورما کسی میانه رو نیس همیشه یا افراط یاتفریط….واین مسایل بنظرم بخاطر بی اعتمادی هستش که تو وجود تک تک مردم نسبت به جامعه و مسئولین وجود داره…نمیدونم ازکجا و کی باید شروع بشه ولی تاریشه بی اعتمادی ازبین نره و مردم دوباره خوش بین نشن هیچ چیزی درست نمیشه…
[پاسخ]
ممنون از نظرت
[پاسخ]
توهم توطئه است بیشتر تا تحلیل. چیدن یه سری تصادفات کنار هم که ممکنه از عمد باشه یا نه. همیشه البته این تحلیل ها و این تحلیل گر ها هستن. مث اونایی که میرن آمریکاییها ماه نرفتن، یازده سپتامبر کار دولت بوده و در ایران، ترور های دهه ی شصت خودی بوده و الی آخر. به نظر من عُمدش نوعی سوء ظن بیش نیست. در جواب سؤالت؛ جوسازی و بزرگنمایی و یه کار دیگه؛ غرض ورزیه!
[پاسخ]
ولی با تاریخ گفته نه اینکه ربط بده بهم
[پاسخ]
قبول ندارم. هواپیمایی که به کوه کرکس برخورد کرد سرنشینانش غیرنظامی بودن، و تاریخ سانحه هم ۱۸ مهر ۷۳ بود. هواپیمای ارتش )نه سپاه( ۱۵ دی ۷۳ سقوط کرد و ۱۲ نفر کشته داد. ربطشون به انفجار خرداد ۷۳ چی هست؟
[پاسخ]
ممنون از شفاف سازیت
[پاسخ]
البته ویولت عزیز این کشور پر از اتفاقات وحشتناکه. به قول دوستی ما اصلا نیاز به داعش نداریم. اینقدر که طی سال دلمون میسوزه . دلم واسه هاشمی سوخت چون سالهای جوونیم و واسم تداعی میکرد بعد از اون ده روز با دیدن کادر مربعی کنار شبکه خبر گوشه چشمم خیس بود و دلم آتش گرفت واسه آتش نشانهای بیچاره و آخرش حسن جوهر چی که اینقدر دلم واسش سوخت
چی از این دل میمونه
[پاسخ]
[پاسخ]